SCF885 parní hrnec a mixér 4v1 Philips Avent (SCF885/01)

Kód: 8710103870883 / SCF885/01
Neohodnoceno
Značka: Philips
3 419 Kč 2 826 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
19.4.2024

8710103870883 / SCF885/01. Víme, že výživné jídlo je základ pro zdravý vývoj vašeho dítěte. Přístroj Philips Avent pro přípravu zdravé dětské stravy vám pomůže snadno připravit chutná domácí jídla přizpůsobená tomu, co vaše dítě potřebuje v době odstavení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pára, mixování, rozmrazování a ohřev

Vytvořte více výživných dětských jídel

  • Zdravé vaření v páře
  • Vaření v páře a mixování v jedné nádobě
  • Snadné rozmrazování a ohřev
  • Snadné použití a čištění
  • Rady a recepty pro období odstavení
Unikátní způsob vaření v páře pro zachování živin

Unikátní způsob vaření v páře pro zachování živin

Vaření v páře představuje zdravý způsob přípravy potravin. Naše unikátní technologie umožňuje páře proudit zespoda nahoru, čímž je zajištěna rovnoměrná tepelná úprava ingrediencí bez vaření. Přírodní látky, struktura a tekutiny se zachovají pro mixování.

Vařením v páře počínaje a mixováním konče – vše v jedné praktické nádobě

Vařením v páře počínaje a mixováním konče – vše v jedné praktické nádobě

Vše potřebné k přípravě výživné dětské stravy v jediné nádobě. Až budou ingredience podušené, stačí jen odklopit víko nádoby, otočit ho a upevnit v obrácené poloze. Poté už vše jen rozmixujete na požadovanou konzistenci.

Od pyré po stravu s kousky, pro každý krok vývoje

Od pyré po stravu s kousky, pro každý krok vývoje

Náš přístroj 4 v 1 pro přípravu zdravé dětské stravy zvládá každý krok procesu mixování od velmi jemně rozmixovaného ovoce a zeleniny přes míchání masových, rybích a luštěninových přísad po vytvoření směsi s malými kousky.

Vařte v páře, mixujte, rozmrazujte a ohřívejte svá domácí jídla.

Vařte v páře, mixujte, rozmrazujte a ohřívejte svá domácí jídla.

Přístroj pro přípravu zdravé dětské stravy 4 v 1 vám umožní připravit výživná domácí jídla – a vše v jedné nádobě. Stravu můžete podávat ihned nebo ji skladovat v přiložené nádobě a později ohřát, a to díky funkcím ohřevu nebo rozmrazování se snadným použitím.

Objevte zdravé recepty, zábavná videa a tipy a triky

Objevte zdravé recepty, zábavná videa a tipy a triky

Stáhněte si aplikaci s radami pro přechod vašeho dítěte na tuhou stravu. Naleznete v ní výživné snadné recepty, které jdou ruku v ruce s růstem vašeho dítěte. Budete si moci přečíst jasné instrukce pro vaření, podívat se na zábavná a poučná videa a získat mnoho užitečných tipů a triků pro co nejhladší přechod na tuhou stravu.

Nádobu a ostří lze mýt v myčce nádobí. Nádržka na vodu je snadno přístupná.

Nádobu a ostří lze mýt v myčce nádobí. Nádržka na vodu je snadno přístupná.

A dokonce i po dokončení přípravy stravy je přístroj pro přípravu zdravé dětské stravy 4 v 1 velmi praktický. Nádobu a ostří lze mýt v myčce nádobí. A vzhledem k otevřenému provedení lze nádržku na vodu snadno vyčistit a doplnit, takže můžete pokaždé vařit s čistou párou.

Díky 1 000ml nádobě připravíte až 4 porce najednou.

Přístroj pro přípravu zdravé dětské stravy 4 v 1 vám rovněž ušetří cenný čas a umožní plánovat dopředu. Nádoba má kapacitu 1000ml. Díky tomu lze připravit až čtyři jídla najednou. Podávat můžete jen jedno a ostatní uchovat v chladničce nebo mrazáku na později.

Chutné recepty pro období přechodu na tuhou stravu

Poskytujeme rady pro období přechodu na tuhou stravu spolu s chutnými, lehkými recepty a tipy na pokrmy, díky nimž začne vaše dítě život zdravě a vytvoří si správné, celoživotní návyky.

Upozornění pomocí pípnutí

Není třeba čekat ani sledovat. Zřetelné pípnutí vám sdělí, kdy je jídlo dokonale uvařené. Stačí jen otočit nádobu, umixovat a podávat, případně uložit pro pozdější použití.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ohřívače láhví a parní hrnce
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: