12258WVUSM H1 P14,5s 12V 55W White Vision Ultra Philips

Kód: 12258 WVU SM
Neohodnoceno
Značka: Philips
490 Kč 405 Kč bez DPH
3-10 dnů
Můžeme doručit do:
16.4.2024

8719018005250.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výrazný neodolatelný vzhled

Světla Philips WhiteVision ultra, vybavená povrchem nejnovějšího složení, přinášejí úžasné bílé světlo. Jde o nejbělejší silniční zákonem povolená halogenová světla v našem portfoliu a perfektní volbu, pokud hledáte chladný, stylový vzhled.

 

Nejnovější stylová bílá světla pro vaše vozidlo

  • Typ žárovky: H1
  • Balení: 2 + 2 kusy
  • 12 V, 55 W
  • Neodolatelný bílý styl

Ostré bílé světlo

Světlomety Philips WhiteVision ultra revolučně mění vzhled vašeho auta díky ostrému bílému světlu. Je to ta pravá volba pro jasnou a stylovou jízdu!

Vyšší třída halogenových světlometů nabízejících velmi stylový vzhled

Světlo Philips WhiteVision ultra je určeno řidičům, kteří hledají lepší možnosti reflektující styl a vzhled osvětlení LED, avšak řídí vozidlo s halogenovou technologií. Díky novému a vylepšenému složení povrchu skla jsou žárovky WhiteVision ultra našimi nejbělejšími, zákonem povolenými světly na silnici, které přinášejí nádherný vzhled reflektoru světlometu.

Nádherné bílé silniční světlomety dle zákona pro stylový vzhled

Vyšší třída žárovek do světlometů WhiteVision ultra je certifikována ECE a přináší jasné bílé světlo na silnici. Řidiči si dopřejí vzrušující vzhled a žárovku do ulic splňující platné předpisy. Bez toho, abyste oslnili auto před vámi a ohrozili bezpečnost, vám toto světlo zajišťuje skvělou viditelnost.

Bílé světlo pro lepší viditelnost a pohodlí

Nové složení povrchu světel WhiteVision ultra spolu s chladným bílým světlem výrazně zlepšují viditelnost v noci i pohodlí řidiče, protože snižují únavu očí. Když se design setká s funkčností, užijete si skvělý vzhled a větší pohodlí při řízení.

O 60% lepší vidění pro maximální viditelnost

Delší vzor paprsku poskytuje až o 60 % lepší vidění ve srovnání s minimální normou danou zákonem a umožňuje vám nejen jasněji vidět další účastníky provozu, ale také být pro ně lépe viditelný. Zlepšuje bezpečnost a dává vám více času reagovat na potenciální nebezpečí na vozovce před vámi.

Naše nejbělejší žárovky pro stylový výkon na silnici

Lepší a jasnější světla dovolují dosáhnout lepšího výkonu na silnici. Díky optimalizované geometrii vysoce přesných vláken, plynné náplni o vysokém tlaku, vysoce přesné povrchové vrstvě a kvalitnímu sklu UV-Quartz nastavují světla Philips WhiteVision ultra nový standard v oblasti zákonem povoleného bílého světla pro silnice. Tato přední světla navržená tak, aby zajišťovala skvělý styl i viditelnost, a přinášejí uvolněnější a zábavnější jízdu.

Nesnižujte bezpečnost a světla měňte po párech

Je jednoduše efektivnější měnit oba světlomety po dvou, než vždy nahradit pouze ten nefunkční. Nové moderní žárovky mají vyšší světelný výstup i výkon a nabízejí řidiči bezpečnější jízdu. Výhod a přínosů výměny obou světlometů je obecně mnoho: méně nepříjemností, šetření nákladů, předcházení selhání světlometu, jasnější a vyváženější paprsek, a to nejdůležitější – bezpečnost.

Philips je volbou velkých automobilových výrobců

Technologicky pokročilé osvětlení Philips je uznávané v automobilovém průmyslu, a to již více než 100 let. Výrobky v kvalitě originálního vybavení jsou navrženy a vyvinuty za přísných procesů kontroly jakosti (včetně dodržení příslušných norem ISO), což zajišťuje konzistentně vysoké standardy výroby. Světlo WhiteVision ultra je kompatibilní s modely aut hlavních značek, jako je Audi, BMW, Ford, GM, Toyota a Volkswagen. Více informací najdete v příručce voliče výrobků.

  • Napětí
    12  V
    Příkon
    55  W
  • Charakteristika světla

    Lumeny
    1 550 ±15 %  lm
    Teplota barev
    až 3 700 K
  • Životnost

    Homologace ECE  Ano

    Životnost
    250 h

Doplňkové parametry

Kategorie: H1
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: